Welke marketing automation (data) tools en oplossingen heb je nodig voor je klantinteractie? Het aanbod is overweldigend. Je zoekt een marketing automation pakket dat past bij jouw ambities, ideeën, huidige pakket en budget.

K2 Marketing helpt met het selecteren en ingebruikname van geschikte, realistische en future proof marketing automation tools en oplossingen. Door jarenlange ervaring met verschillende systemen en combinaties hiervan, weten we wat werkt en kennen wij de valkuilen.

We ondersteunen met drie soorten marketing automation dienstverlening:

  1. Overzicht en roadmap naar de beste tooling set-up voor jouw organisatie
  2. Selectieproces begeleiden van benodigde oplossing
  3. Ingebruikname systeem

Na de ingebruikname van de marketing automation tooling begeleiden we een aantal campagnes. Deze campagnes zien we als partnership: zo leren we van elkaar en garanderen we optimale know-how binnen de organisatie. Gedurende dit proces schakelen we eenvoudig tussen marketing en IT. Zodra je alle features weet te vinden en efficiënt kan gebruiken, draai je de campagnes zelfstandig.

Blijf elke maand op de hoogte via onze nieuwsbrief

Daarna is periodieke ondersteuning nog steeds mogelijk en vaak ook verstandig. Maak je genoeg gebruik van alle mogelijkheden? Is iedereen op de hoogte van updates? Zo nee, dan is extra training een uitkomst.

Als je al in één of meerdere systemen geïnvesteerd hebt, kunnen we natuurlijk ook een vlotte check-up uitvoeren. Zo kunnen we advies geven over de match tussen jouw tooling set-up en ambities. Of we kunnen extra training verzorgen, als opties van bestaande software te weinig worden gebruikt.

Wij werken onder meer samen met: