Halen jullie wel genoeg uit jullie data? Wellicht een herkenbare vraag. Steeds meer en steeds sneller worden waardevolle klantdata verzameld. Dan is het van belang dat je data-infrastructuur op orde is om klantdata volledig te ontsluiten en te benutten.

Marketing Databases

Groei, veranderingen in de organisatie en nieuwe communicatiekanalen hebben grote invloed op de manier van data verzamelen en organiseren. K2 Marketing ontwerpt en ontwikkelt succesvol databases voor bedrijven en organisaties uit verschillende segmenten. Na zorgvuldig onderzoek en overleg vinden we de optimale structuur waarmee jouw organisatie aan de slag kan. Klantgedrag wordt nu inzichtelijk door dashboards, rapportages en analyses.

Marketing Data Analyse

Door Marketing Data Analyse ontwikkelen we segmentaties, profielen en voorspellende modellen. Zo maken we de stap van data naar inzicht. Met dit inzicht kun je de klantcontactstrategie bepalen en meer grip krijgen op de customer life cycle.

Omgaan met data

Wij begrijpen big data. Maar alleen door ons echt te verdiepen in onze opdrachtgevers kunnen we meedenken en meebouwen aan een passende data omgeving. Daarom mag je een oplossing verwachten die geschikt is voor jouw plannen, ambities, cultuur en budget.

Ook realiseren we ons dat we werken met gegevens van klanten van onze opdrachtgevers. Data zijn een gedigitaliseerde weergave van menselijk gedrag. Dus gaan we voorzichtig en respectvol om met data mining. We houden rekening met wettelijke bepalingen (AVG), data privacy & security.

Blijf elke maand op de hoogte via onze nieuwsbrief