Integration & Analytics

K2 marketing intelligence

Marketing Database Analyses

Bedrijven verzamelen allerlei data om daar inzichten uit te halen. Maar welke inzichten dan precies? Voor welk doel? En zijn de vastgelegde data wel bruikbaar voor analyse? Veel bedrijven worstelen met dit vraagstuk. Wij leiden u naar de oplossing: bruikbare marketinginformatie uit uw data halen om toekomstig klantgedrag te kunnen voorspellen. Bijvoorbeeld via KNIME.
Hoe we dat doen? Dat heeft in alle bescheidenheid te maken met de keien van marketing intelligence specialisten die we in huis hebben. We hebben aan een half woord genoeg en maken snel inzichtelijk wat er moet gebeuren om het doel te bereiken.

Marketing Database Oplossingen

Heeft u behoefte aan een professionele marketing database? Die volledig in dienst staat van marketing in plaats van andersom? Waarmee ‘kan niet’ onbestaanbaar is? Welkom bij K2 Marketing! Met onze pragmatische aanpak ondersteunen wij u bij de keuze voor de juiste architectuur. Samen met u brengen we alle functionaliteiten in kaart en maken we een eerste opzet van de ideale situatie. Dit is feitelijk het basiskamp waar we de route uitstippelen. En daarna? Dan gaan we stap voor stap op weg naar het volgende kamp op de route. Daar start de bouw van de marketing database.

Marketing Intelligence specialisten

Het gebeurt met grote regelmaat: er moet een klus geklaard worden, maar de extra mankracht ontbreekt. Dat probleem lossen we graag voor u op. We werken nauw samen met topmensen op allerlei terreinen. Stuk voor stuk keien in hun vak die op korte termijn inzetbaar zijn en toegevoegde waarde bieden. We kennen ze allemaal goed en weten wat ze in huis hebben. Onze sherpa’s noemen we ze. Mensen met daadkracht, doorzettingsvermogen, hands-on mentaliteit en nog prettig in de omgang ook. Flexibiliteit is hun tweede natuur, ze zijn niet voor niets freelancer.