Onze dienstverlening

Marketingadvies & -ondersteuning

Onze missie

K2 Marketing wil zo veel mogelijk organisaties helpen om daadwerkelijk in verbinding te staan met hun klanten en prospects. Hiervoor bieden wij marketingadvies en ondersteuning bij ‘beklimmingen’. Dat zijn projecten / programma’s / opdrachten die gaan over ‘Customer Experience’. Daarbij brengen we ook de benodigde organisatorische en technologische aanpassingen op het gebied van Integration & Analytics en Marketing Automation in kaart. Ons grote netwerk van Top Interim Marketeers staat ons bij de vervulling van onze missie terzijde (zie tab ‘Vacatures‘).

Integration & Analytics

U wilt slim gebruik maken van beschikbare informatie. K2 Marketing helpt u graag op het gebied van Integration & Analytics. Samen maken we van data betekenisvolle informatie en ondersteunen wij u bij de juiste toepassing ervan. K2 Marketing helpt organisaties zoals Cordaid en Meeus verder op het gebied van Integration & Analytics.

Marketing Automation

U wilt relevant, efficiënt en effectief communiceren met uw doelgroep. K2 Marketing helpt u bij de noodzakelijke organisatorische en technologische verbeteringen om uw doelstellingen te bereiken. K2 Marketing helpt organisaties zoals LOI met het maken van de juiste keuzes op het gebied van Marketingtools & Marketing Automation.

Customer Experience

Niet iedereen slaagt erin de Klant écht ‘centraal’ te zetten. K2 Marketing helpt organisaties (zoals Kras Reizen en Belastingdienst) met een uniek Customer Experience programma, waarin volgens een aanpak met bewezen resultaten de switch wordt gemaakt van ‘productgericht’ naar ‘klantgericht’. Ons team bevat professionals met de juiste expertise.