Home  /  Marketing Tools  /  Mautic

Mautic

Het Mautic platform is nu al ‘on par’ met pakketten als Eloqua, Hubspot & Act-On. Ruim 50.000 organisaties maken er inmiddels succesvol gebruik van. Net als wij vertrouwen deze organisaties ook op de kracht van de community voor ondersteuning en doorontwikkeling.

U krijgt op relatieniveau inzicht in het online gedrag (e-mailclicks, website tracking) en een professionele e-mail marketing tool in handen met eigen templates. De dynamische segmentatie op basis van gedrag stelt u in staat om daaraan geautomatiseerde campagneflows te koppelen. Zo ondersteunt en begeleidt u de hele customer journey op een professionele manier. Tel daar nog de zeer gebruikersvriendelijke user interface voor elke marketeer bij op, net als de vele mogelijkheden met andere systemen zoals CMS, CRM en Call Centre applicaties… en wat krijgt u? Een scala aan marketingoplossingen voor een échte klantgerichte organisatie.

Een bijkomende voordeel: u betaalt voor Mautic geen licentiekosten, het is immers open source.  We brengen alleen de afname van het platform en de hosting in rekening, want wij leveren hiervoor een SaaS oplossing.