Recruiter voor Interim Marketeers

De 'Sirdar' voor onze Sherpa's
Home  /  Interim marketeers  /  Recruiter Interim Marketeers

K2 Marketing B.V. zoekt per direct een Recruiter voor onze Interim Marketeers die onderdeel uitmaken van het steeds groter groeiende K2 Marketing netwerk (150+ and counting). We zoeken een gids, de regelaar, het eerste aanspreekpunt. Een Sirdar voor onze Sherpa’s.

WAT GA JE DOEN?
Driemaal ‘S’: Search, Sales & Service. Het hele recruitingproces, van begin tot eind, van instroom tot evaluatie van de inhuur.

Search:

  • Je werft actief, selecteert en enthousiasmeert de juiste mensen voor onze interim marketingopdrachten.
  • Je onderhoudt contact met hen, ook buiten opdrachten om. In 1 op 1 gesprekken, maar ook op events. Je weet wie beschikbaar is, wie waar in opdracht zit en voor hoe lang, wie energie krijgt van bepaalde opdrachten.

Sales:

  • Je bent betrokken bij de verkoop van opdrachten. Zelfstandig of in teamverband. Een perfecte match tussen vraag en aanbod, dat is waar het allemaal om draait.
  • Als er een kandidaat wordt geplaatst, dan ben je verantwoordelijk voor de contractadministratie met zowel de opdrachtgever als de interim marketeer en eventuele andere betrokken partijen.

Service:

  • Tijdens de opdracht houd je contact met de opdrachtgever en begeleid je de interim marketeer.
  • Bij de afronding van een opdracht zorg je voor een evaluatie met alle betrokken partijen en de vastlegging van ‘lessons learned’, NPS en mogelijke vervolgactiviteiten.

WAT HEB JE EERDER GEDAAN?
Je hebt enkele jaren ervaring als marketeer of als recruiter. Je snapt het vak, je hebt marktkennis, je kent de spelregels, social media kent geen geheimen voor jou en je hebt een netwerk.

WELK OPLEIDINGS- EN DENKNIVEAU HEB JE?
Afgeronde HBO/WO-studie.

WELKE BAGAGE NEEM JE MEE?
Je kunt prima zelfstandig werken. Je levert, je doet wat je belooft. Je bent een doorzetter. Je hebt gevoel voor marketing, voor commercie, je ziet en creëert zelf kansen. Je bent flexibel, je kunt snel schakelen maar werkt wel gestructureerd. Je zorgt voor verbinding tussen mensen. Je hebt humor. Je legt makkelijk contacten, hebt goede communicatieve vaardigheden. Je vindt het heel normaal om foutloos Nederlands schrijven. Je bent leergierig. Je bent ambitieus en resultaatgericht. Na werkervaring opgedaan te hebben bij andere bedrijven wil je nu een overstap maken, een stap vooruit, meegroeien met een zeer commerciële organisatie, een challenger, die serieuze stappen vooruit zet. Zoals Steve Jobs al zei: “Why join the navy if you can be a pirate?”

WAT BIEDEN WIJ JE?
Een vast dienstverband. Een werkweek van 36-40 uur, kantoorlocatie Haarlem. Een marktconform salaris. Een informele en professionele werkomgeving binnen een groeiend bedrijf met een goede werksfeer. Een zelfstandige functie met groeipotentieel, waarbij je deels zelf invloed hebt op de invulling en waar ruimte is voor eigen initiatief.

JOUW NEXT ACTION!
Wanneer je vindt dat je zeker voor deze functie in aanmerking wilt komen, reageer dan met je CV en plus een sterke motivatie naar arnout [at] k2marketing.nl. Voor meer informatie is hij bereikbaar op 06 – 50 29 54 02 .

OVER K2 MARKETING
K2 Marketing B.V. helpt organisaties met gericht advies en ondersteuning op het gebied van Marketing Intelligence & Marketing Automation. Daarnaast begeleiden wij bij de transitie van ‘productgericht werken’ naar ‘klantgericht werken’ met het unieke ‘KlantCentraal’-programma, een door ons ontwikkelde methodiek met bewezen resultaten. Bovendien hebben wij met onze jarenlange ervaring een uitgebreid netwerk van Top Interim Marketeers opgebouwd, die direct toegevoegde waarde bieden aan uw organisatie.

Iedere opdracht beschouwen wij als een beklimming. Onze filosofie is om als ervaren gids, als betrokken expeditieleider, uw organisatie te ondersteunen tijdens die beklimming. Dus geen dikke rapporten, maar hands-on meewerken in de organisatie. Samen met u naar de top. Tot uw dienst!