Retentie Marketeer

Retentie Marketeer

Waar ga je werken:

De afdeling Base & Acquisitiemanagement is verantwoordelijk voor de klant- & marketingstrategie/beleid gericht op de consumentenmarkt (incl. small office home office, afgekort soho) voor Telecom. De afdeling Base & Acquisitie is een spin in het web tussen de alle afdelingen Telecom; Communicatie, Sales, Productmanagement, Customer Operations en Business. Het team bestaat uit een Retentie Marketeer, een Senior Acquisitie Marketeer, een Campagne Manager en een Customer Experience Marketeer. Het team is verantwoordelijk voor het behoud van de bestaande consumenten en soho klantbase en het winnen van nieuwe klanten en het verhogen van het aantal producten per klant.Locatie is in Zuiden-westen van Nederland.

Wat ga je doen:

De Retentie Marketeer is verantwoordelijk voor het opstellen van strategische klantprogramma’s en de doorvertaling naar de rest van de organisatie. De Retentie Marketeer vertaalt deze naar tactische plannen en een marketingroadmap. Hij/zij is verantwoordelijk voor het vermarkten van de door productmanagement ontwikkelde producten en aan te bieden aan de juiste klantsegmenten in een op hun behoefte toegesneden propositie. Het aandachtsgebied van de marketeer is behoud van bestaande klanten en verhogen van hun klantwaard waar cross- en upsell een belangrijk onderdeel van zijn. De Retentie Marketeer rapporteert aan de Manager Base & Acquisitiemanagement.

Welk opleidings- en denkniveau heb je:

 • Ten minste een afgeronde hbo-opleiding in de richting van Marketing, Communicatie, Bedrijfskunde, Commerciële economie of International Business & Management

Welke bagage neem je mee:

  • Minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van Productmanagement/Marketing in een (middel)grote organisatie;
  • Circa 3 jaar werkervaring in de dienstverleningsbranche voor consumenten;
  • Ervaring in de Telecom branche is een pre;
  • Zelf startende verandermanager die met zijn/haar enthousiasme de organisatie in beweging krijgt;
  • Daadkrachtige en proactieve instelling met oog voor samenwerking en resultaat;
  • Straalt senioriteit uit in kennis, houding en gedrag;
  • Kennis van- en ruime ervaring met het ontwikkelen van klant en marktstrategieën;
  • Marketingkennis en ervaring met marktontwikkeling;
  • Ervaring in het creëren van nieuwe business modellen;
  • Ervaring met schrijven van commerciële teksten voor mailings;
  • Ervaring met Customer Life Cycle management;

  Wat bieden zij je:
  Ze bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve ziektekostenverzekering en aantrekkelijke korting op bijvoorbeeld de abonnementskosten van jouw fitnessclub. Met jouw Benefit Budget bepaal je zelf hoe je je arbeidsvoorwaarden inzet. Ook zijn er volop ontwikkelmogelijkheden binnen de organisatie. Verder is er een 4,5% eindejaarsuitkering en vakantietoeslag.

  Jouw next action:
  Wanneer je vindt dat je zeker voor deze uitdagende job in aanmerking wilt komen, mail dan je CV met je bruto jaarsalaris wens (incl. vakantietoeslag), sterke motivatie en wanneer je beschikbaar bent, naar dialoog@k2marketing.nl