Data Scientist

DATA SCIENTIST

Waar ga je werken:

De Data Scientist werkt binnen een team van Customer & Marketing Intelligence Analisten, Campaign- en Database Engineers en Marktonderzoekers. De Data Scientist rapporteert aan de Manager Customer Intelligence. Locatie is in Zuiden-westen van Nederland.

Wat ga je doen:

De wereld van big data en data engineering is een vakgebied dat constant groeit. Om als organisatie optimaal in te spelen op de kansen die deze nieuwe technologieën met zich mee brengen zijn wij op zoek naar een enthousiaste Data Scientist.

Door middel van het ontwerpen, bouwen en integreren van predictive data modellen help je de business in te spelen op de inzichten die deze informatie biedt. Jouw doel is om als kennis leider op te treden binnen het team en data te vertalen naar bruikbare informatie van waarde voor de organisatie. Je neemt de leiding in het verder ontwikkelen van dit vakgebied en neemt je collega’s hier op een coachende wijze in mee.

Welk opleidings- en denkniveau heb je:

  • Afgeronde master opleiding in de richting van Marketing Intelligence, Econometrie of Bedrijfskunde;

Welke bagage neem je mee:

    • Minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van database marketing, marketing intelligence, data analyse, marktonderzoek in een commerciële omgeving.
    • Je hebt ruime ervaring met Data Science en de technische bagage om zelf voorspelmodellen en algoritmen te ontwikkelen die bijdragen aan klantbehoud en sales.
    • Je bent bekend met programmeertalen als R, Python of Scala en je hebt ruime ervaring met SQL.

Verder voel je je verantwoordelijk voor het behalen van de afdelingsdoelstellingen en resultaten, waarbij je altijd uitgaat van een hoog kwaliteitsniveau. Daarbij is het belangrijk dat je beslissingen durft te nemen, waar je ook voldoende ruimte in krijgt. Je toont initiatief en signaleert tijdig problemen of afwijkingen. Tevens kun je nieuwe omgevingen en situaties je snel eigen maken zodat je de organisatie verder helpt in een steeds sneller veranderende omgeving.

Wat bieden zij je:
Ze bieden je een marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve ziektekostenverzekering en aantrekkelijke korting op bijvoorbeeld de abonnementskosten van jouw fitnessclub. Met jouw Benefit Budget bepaal je zelf hoe je je arbeidsvoorwaarden inzet. Ook zijn er volop ontwikkelmogelijkheden binnen onze organisatie. Verder is er een 4,5% eindejaarsuitkering, winstdeling en vakantietoeslag.

Jouw next action:
Wanneer je vindt dat je zeker voor deze uitdagende job in aanmerking wilt komen, mail dan je CV met je bruto jaarsalaris wens (incl. vakantietoeslag), sterke motivatie en wanneer je beschikbaar bent, naar dialoog@k2marketing.nl