Jobs alerts via Whatsapp

By Lode Broekman 5 maanden agoNo Comments
Home  /  k2  /  Jobs alerts via Whatsapp

whatsapp job alertsMeld je aan voor job alerts via Whatsapp! Hoe kun je dit regelen?

    • Stuur Alert ON naar 06 – 3638 7605
    • Vanaf dat moment ontvang je onze vacatures via Whatsapp
    • Afmelden? Simpel. Stuur Alert OFF naar 06 – 3638 7605
Categories:
  k2, k2 marketing, vacatures
this post was shared 0 times
 000
About

 Lode Broekman

  (58 articles)

Lode Broekman (1965) is een resultaatgerichte organisatieadviseur, met ruim 25 jaar ervaring in (online) marketing en communicatie. Hij is erkend Senior Marketing Professional (SMP). Hij staat bekend om zijn klantgerichte en pragmatische oplossingen en zijn boeiende presentaties. Kernwaarden: oog voor de beste oplossing voor de klant, resultaatgericht, collegiaal (teamspeler), stressbestendig, flexibel en zeer pragmatisch ingesteld. Hij heeft een voorliefde voor het vertalen van een concept naar de markt via interactieve marketing, campagnemanagement en CRM.

Leave a Reply

Your email address will not be published.