Nu moet je toch echt iets aan je website doen

By Lode Broekman 2 jaar agoNo Comments
Home  /  k2 marketing  /  Nu moet je toch echt iets aan je website doen

online communicatieVoor een adviesbureau maakt de eigen website een essentieel onderdeel uit van de communicatiemix. Het product van een adviesbureau is kennis. Dat product is niet tastbaar, vrijwel alles wordt bepaald in het contact tussen mensen aan tafel. Maar voordat die tafel bereikt wordt door de betrokken mensen, is er eerst online contact. Hierin moet de inhoud van de website het vertrouwen geven om het gesprek aan te gaan met het adviesbureau. Hoe staat het met de websites van adviesbureaus in Nederland?

Caroline van Wijk geeft antwoord op deze vraag. Zij heeft, na een jaar onderzoek, een interessant rapport gepubliceerd over de online communicatie van Nederlandse adviesbureaus. In het rapport wordt een uitputtend beeld gegeven van de websites, de activiteiten op social media en de interne organisatie rondom online communicatie. Het rapport bevat naast diverse overzichten ook aanbevelingen per categorie en voorbeelden van best practises. Het rapport is een aanrader voor iedereen die betrokken is bij de online communicatie van adviesbureaus.

Geen blog meer missen?
Schrijf je in voor ‘Op de Hoogte‘, de nieuwsbrief van K2 Marketing.

Categories:
  k2 marketing, marketingstrategie, partner
this post was shared 0 times
 100
About

 Lode Broekman

  (58 articles)

Lode Broekman (1965) is een resultaatgerichte organisatieadviseur, met ruim 25 jaar ervaring in (online) marketing en communicatie. Hij is erkend Senior Marketing Professional (SMP). Hij staat bekend om zijn klantgerichte en pragmatische oplossingen en zijn boeiende presentaties. Kernwaarden: oog voor de beste oplossing voor de klant, resultaatgericht, collegiaal (teamspeler), stressbestendig, flexibel en zeer pragmatisch ingesteld. Hij heeft een voorliefde voor het vertalen van een concept naar de markt via interactieve marketing, campagnemanagement en CRM.

Leave a Reply

Your email address will not be published.